Friskvårdsbidrag kan bli företagsmassage

Funderar du på att investera i friskvård för dina anställda? Visste du att du kan anlita en massör som kommer och gör jobbet? Vill du veta mera om vad det innebär att få massage på arbetet?

Efter några timmar vid datorn kan axlarna börja värka och stelheten sätta in. Det innebär att du som arbetar riktar uppmärksamheten till smärtan istället för på arbetsuppgiften. Tänk vad skönt det skulle kunna vara att gå ifrån en halvtimme och få lite massage på axlar och nacke. Det kräver minimalt med tid om det finns en massör på plats och det blir mindre sjukskrivningar. Det är bevisat att friskvård direkt på jobbet i form av massage har en positiv inverkan på de anställda. Visst vill du tillhöra de som får massage på jobbet?

Lite fakta om hur det kan gå till

Är du intresserad av företagsmassage i Stockholm kommer här lite fakta om vad du kan förvänta dig. Varje individ behandlas med tystnadsplikt så ingen behöver vara orolig ifall de lossar på tungans band och samtalar samtidigt som de får massage. Det kommer en massör till ert arbete och vad som krävs är att hen får tillgång till ett rum att ställa sin massagebänk i. Därefter kommer en och en in och för massage. Det brukar i första hand gälla axlar och nacke, men skulle annan kroppsdel vara spänd kan det även erbjudas ryggmassage. Det är vanligt att företaget betalar hela eller del av kostnaden. Det ligger på den anställde att själv boka in de tider den vill ha massagen.