Rätt jobb genom Rusta och matcha

Att söka jobb är en heltidssysselsättning. Hitta rätt aktörer för att få hjälp kan vara utmanande. Särskilt om de egna förutsättningarna är limiterade. Ett sätt är då Rusta och matcha.

Kerstin hade sedan lång tid varit sjukskriven då hon gått in i väggen. Nu ville hon tillbaka i arbetslivet men oroade sig för att hon inte skulle orka med.  Efter att hon börjat repa sig från utmattningen insåg hon att orken inte längre var densamma. Hon blev fortare trött och behövde vila. 

För att bli bättre hade hon provat olika former av träning, men inget gjorde henne piggare. Det var som om batteriet aldrig helt laddades upp i hennes kropp utan bara gick på några procent.

Rusta och matcha en briljant lösning

Det var då hon fick höra om Rusta och matcha av en kollega som hamnat i samma situation. En förmedling som hjälper människor med olika handikapp att hitta ett jobb som passar dem. 

Kerstin ringde sin kontakt på Arbetsförmedlingen för att se om hon kunde få använda sig av den tjänsten. Till sin stora lycka fick hon det och skulle få börja ganska omgående.

Vid första mötet skulle de prata om hennes förutsättningar, kunskaper och önskemål för att sedan se vad hon behövde för hjälp.

Bland annat kunde hon få hjälp med att lägga upp en arbetsintervju, lära sig hantera dator och skriva ansökningar. Kanske skulle hon vidareutbilda sig då studievägledning även var något de diskuterade. Spännande tyckte Kerstin och längtade efter att få kasta sig ut i det nya livet.

Läs mer på https://www.rustaochmatcha.biz/