Skräddare skapade nya arbetskläder i Täby

Advokatfirman behövde stärka sin image och bestämde sig för att beställa nya arbetskläder hos en skräddare i Täby. Firman hade viktiga kunder i sitt klientel.

Advokatfirman hade tills nyligen bestått av Anders, som var ägare, samt hans ekonomiansvarige. Men nu var det andra tider och företaget blomstrade. Tre nya advokater hade anställts och det var dags att ta företaget till nästa nivå. Då behövdes ett ansiktslyft och ett av stegen var att anlita en duktig skräddare för att sy de kostymer som skulle bli deras officiella uniform.

Även om Anders var chef och egentligen bestämde hade han sammankallat alla sina anställda till ett möte. Han ville höra vad de tyckte om idén med mörkblå kostymer. Alla tyckte att det var ett strålande förslag. De gillade att det inte skulle vara svarta kläder som var alltför dystert. Så var det också betydligt enklare när man visste vad man skulle ha på sig under arbetsdagen och därmed alltid var propert klädd.

Skräddare med mycket erfarenhet

När de alla var överens var det dags att ta kontakt med den skräddare som han valt för jobbet. Det var en skräddare med bred erfarenhet som med sin kunskap och talang lockat till sig flera kunder i uppsatta positioner vilket gjorde hans skräddarsydda kläder ännu mera eftertraktade. Lyckligtvis hade denne för tillfället inga brådskande beställningar och kunde boka in Anders anställda för att ta de mått som behövdes för att kläderna skulle sitta perfekt.

När skräddaren, som fanns i Täby, hade sytt färdigt beställningen hämtade Anders själv kläderna och överlämnade dem till sin personal. Följande dag var det ett stilig gäng som träffades vid morgonmötet. Kläderna hade resulterat i att de sträckte lite extra på sig och såg stolta och förtroendeingivande ut. Alla var supernöjda med firmans nya image som lovade mycket gott inför framtiden.