Redovisningsbyrån är din egen ekonomiavdelning

Många företag vill ha det just så, att lämna bort delar av sin verksamhet på en extern kraft, så redovisningsbyrån blir som en förlängning av den egna firman. Man kan outsourca det mesta.

Du kan få hjälp med den dagliga bokföringen, lönekörningar och myndighetsrapporter, men du kan också få hjälp med att organisera ditt företags rutiner och få struktur på verksamheten.

En revisor vet vad som krävs, och han har många års erfarenhet av hur klienter brukar göra. Han eller hon vet också vilka misstag du ska undvika, allt för att ditt företag ska blomstra.

Revisionsbyrån gillar samarbete

Om du konsulterar en redovisningsbyrå i Stockholm, som exempelvis Klostermark Accounting, så får du inte bara proffshjälp, du får också medarbetare. Du kan tänka dig en sådan byrå som en förlängning av ditt eget företag. Din ekonomiavdelning hjälper dig med alla bokföringstekniska frågor och kan också svara på frågor om avtal, moms, löner och skatter. De kan också berätta hur ditt företags resultat påverkas av olika saker som du gör.

När du tar emot deras rådgivning blir du också mer rustad för att möta oförutsedda händelser när det gäller dina affärer. Du har en handlingsplan, en budget och en buffert. Du har också tillgång till en proffsig och väldigt bra ekonomiavdelning, som gärna vill samarbeta. Genom att strategiskt dra åt samma håll sparar man mycket energi som kan läggas på nya affärer. Ensam är inte alltid stark, för det kan vara lönsamt att anlita proffs som verkligen kan sitt jobb, de hjälper dig bäst.